Ποιοί Είμαστε

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Το φροντιστήριο «ΜΕΘΟΔΙΚΟ» ξεκίνησε το 1995 την παρουσία του στα εκπαιδευτικά δρώμενα της πόλης των Ιωαννίνων.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία ανήκει στους Βαγγέλη Γκαρτζονίκα (Μαθηματικός), Σωτήρη Κωσταδήμα (Φυσικός), Δημήτριο Τζαχρήστα (Μαθηματικός).

Στο πλευρό τους πάντοτε και το σύνολο των συνεργατών τους.

Μια ομάδα καταξιωμένων καθηγητών, με την πολυετή παρουσία τους στα μεγαλύτερα έως τότε φροντιστήρια της πόλης να αποτελεί σημείο αναφοράς για το επίπεδό τους, διαισθάνθηκαν έγκαιρα την ανάγκη για καινοτομίες στον χώρο της φροντιστηριακής εκπαίδευσης.

Το «ΜΕΘΟΔΙΚΟ», από την έναρξη λειτουργίας του, αποτελεί σταθερά το κορυφαίο –κατά γενική ομολογία– φροντιστήριο θετικών σπουδών στην πόλη μας. Πάνω από 2.200 επιτυχόντες μαθητές, οι περισσότεροι σε υψηλόβαθμες σχολές, μαρτυρούν το υψηλό επίπεδο προετοιμασίας που παρέχει το φροντιστήριό μας.

 

ΒΑΣΙΚΟΙ ΑΞΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  • Υπεύθυνη και στοχευμένη διδασκαλία από εξειδικευμένους καθηγητές με ένα σωστά οργανωμένο και σύγχρονο πρόγραμμα σπουδών.
  • Δωρεάν σημειώσεις που καλύπτουν πλήρως το σύνολο της ύλης και τις απαιτήσεις των εξετάσεων.
  • Εξέταση με προγραμματισμένα τρίωρα υποχρεωτικά διαγωνίσματα κατά τακτά χρονικά διαστήματα.
  • Η επιμονή μας στον καθημερινό έλεγχο μάθησης αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι στην προετοιμασία των μαθητών μας  και βασικό κλειδί για την επιτυχία τους.
  • Συμμετοχή στα διαγωνίσματα προσομοίωσης που κάθε χρόνο διοργανώνει η ομοσπονδία μας [Ο.Ε.Φ.Ε.].
  • Τμήματα ομοιογενή δημιουργούν μια δυναμική ομάδα καθηγητή και μαθητών, ικανή να παράγει αξιοζήλευτες επιδόσεις στις πανελλήνιες εξετάσεις. Στην ομαδική διδασκαλία ο μαθητής μαθαίνει όχι μόνο από το δάσκαλο αλλά και από τους συμμαθητές του.
  • Συχνή ενημέρωση των γονέων για τις δυνατότητες και την πορεία του παιδιού τους, χωρίς υπερβολές, κολακείες, αλλά με εμφανή την προσπάθεια κατάδειξης της αντικειμενικής εικόνας.
  • Σεβασμός στην προσωπικότητα κάθε μαθητή. Στήριξη στην προσπάθεια των νέων μας και βοήθεια από την πλευρά των καθηγητών του φροντιστηρίου, ώστε να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο που θα μπορούσε να θέσει φραγμό στα όνειρά τους.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Οι καθηγητές του φροντιστηρίου μας είναι γνωστοί για την υπευθυνότητα και το κύρος τους, που είναι αποτέλεσμα της πολυετούς εμπειρίας τους και της βαθιάς γνώσης του αντικειμένου τους. Η επιλογή των νέων συνεργατών γίνεται με πολύ προσοχή, ώστε να μπορούν να λειτουργούν στο ίδιο πνεύμα με τους παλιότερους.